akciókbemutatkozasszolgáltatásokgalériaelérhetőség

 

BEMUTATKOZÁS

Engedje meg, hogy röviden bemutassam Önnek cégünket, mely a piacon felmerülő egyre magasabb igények kielégítésére jött létre, mindezt a lehető legjobb színvonalon és áron nyújtjuk Önnek.

A szakmai tapasztalat, a folyamatos képzés és fejlesztés, a korszerű technológia és minőségi berendezéseink használata lehetővé teszi, hogy megrendelőink számára a tervezéstől a kivitelezésig teljeskörű, minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Egyaránt foglalkozunk a névjegykártya készítéstől a logotervezésig, a poloszitázástól a több 10 négyzetméteres köztéri reklámokig, kis példányszámtól a nagy mennyiségig, az egyeditől a sorozat gyártásig.Reklám grafika elkészítésétől kezdve a reklámajándék tárgyak emblémázásán keresztül a színes prospektusok készítéséig teljeskörű marketing tevékenységet is vállalunk.

Összefoglalóan felsorolva az alábbi tevékenységet végezzük a teljesség igénye nélkül: - grafikai, arculati tervek készítése - céges, prómociós és referencia anyagok - cégtáblák, megállító táblák, útbaigazító táblák - Projekt táblák és egyéb kommunikációs eszközök készítése az Új Magyarország Fejlesztési Terv arculati kézikönyvének megfelelően. - molinók, óriásplakátok készítése - járműdekoráció (biciklitől a kamionig) - kirakat- és áruházdekoráció - plasztikus betű vágás - rendezvénydekoráció - reklámajándék tárgyak értékesítése - emblémázása, mez-számozás (szitázás, szublimációs technika, transzfer nyomás, vágható gumis és plüss fóliák) - névjegykártyák, esküvői meghívók, katalógusok készítése - biztonsági, veszélyhelyzeti és tűzvédelmi jelzések utánvilágító matricára -?..stb.